Kom och sommarjobba med oss!

26.3.2024

Kundbetjäning, försäljning och marknadsföring. Din arbetsdag i webbhandeln kan bestå av en massa olika saker, där kontakten med människor är det centrala! Sök redan idag!

LiqG86iNgMjUHB2YSLx95gLfzm21PpaV

Hos oss har vi en fri stämning. Vi gör ett riktigt bra jobb och varje dag arbetar vi med vår egen och företagets utveckling. Aveo grundades 2006, vår e-handelsplattform bygger på den senaste tekniken och är en av de allra snabbaste som finns idag. Vår inredningswebbshop har fokus på tapeter, akustik och annan inredning.  Våra kunder finns i första hand på nätet men vi tar även emot kunder i vår butik och showroom på plats i Komossa.


Av dej som söker önskar vi:

  • att du är tvåspråkig
  • att du kan betjäna kunder så att de känner sig sedda på riktigt. (Chatt, telefon, e-post) 
  • att du är intresserad av webhandel eller har kunskap om inredning 
  • att du är öppen och flexibel och vill utvecklas.
  • att du bor på pendlingsavstånd till Komossa, Vörå. 

 


Vi tror att vårt eget välmående är den viktigaste förutsättningen för att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb. Vi vet att vi inte levererar lika alla dagar. Energin går i vågor och ibland är det bästa vi kan göra att ta en extra timme eller dag ledigt. Ibland har vi högsäsong och då hjälps vi åt och lägger in ett extra kol. Vi har både morgon- och kvällsmänniskor i vårt team och det vill vi ta i beräkning när vi planerar vår verksamhet.

 

Lönesättning enligt PAM:s kollektivavtal, samt personliga kvalifikationer. 

 

Vi vill anpassa arbetet enligt vars och ens personlighet. Därför är viktigt att du känner dig själv! Vad är jag bra på och vad är jag dålig på? På vilket sätt lär jag mig bäst? Vi söker alltså inte en person som är bra på allt! Faktiskt inte. I vårt team har vi de som är fantastiskt duktiga på kommunikation, systematik, e-handel, kreativitet, försäljning osv. Men vi har även de som är svaga på försäljning, small talk, rättstavning eller systematik. Det gör faktiskt ingenting bara vi vet om det.

 

Vi erbjuder:

  • Jobb i ett företag i en framtidsbransch där vi använder AI i många av företagets processer
  • Stora påverknings- och utvecklingsmöjligheter
  • Långhelg varje vecka eftersom vi alltid är lediga på fredagar
  • Jobb på landsbygden nära natursköna vandringsleder och skidspår
  • Jobb i ett tvåspråkigt team

Alla behöver en positiv atmosfär och hela teamet bär ansvar för att skapa den. Vi firar de små framgångarna och vi ser varandra. Du är beredd att arbeta för att vi alla ska trivas i vårt team. Om du håller med om vårt resonemang om hur vi vill arbeta och du känner dig själv, då ska du söka jobbet!

För mer information: Kontakta Aveos grundare och vd Anna Häggblom, tel 050-5740420. Vi vill ha din ansökan per e-post till anna@aveo.fi så fort som möjligt! Tjänsten besätts genast vi hittar rätt person.

 

Läs mer om företaget Aveo här (klicka på länken).