Aveo - din professionella inredningspartner

Välkommen, professionella inredare och arkitekter!

Om du arbetar med inredning av privata hem och offentliga miljöer är vi här för att stödja ditt arbete. Aveo är stolt återförsäljare av en mängd högkvalitativa produkter och tjänster som du kan dra nytta av i ditt arbete.

 

Vi erbjuder:

 

- Tapeter för alla rum
- Silent Socks akustikstrumpor
- Akustikprodukter från Softens, Ecophons och Kontos
- Kalklitirs ekologiska kalkfärg
- Designers Guilds sortiment (mycket mer än det som finns i webbshoppen)
- Narbutas ergonomiska kontorsmöbler och akustiska lösningar för öppna kontorsmiljöer
- ...och mycket mer!

 

Har du frågor, vill veta mer eller begära offert? Skicka e-post till info@aveohome.se eller ring oss på 08-55922755.

 


Vår webbplats är till för dig


Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats för att bättre kunna tillgodose våra kunders behov. Våra förbättringar syftar till att underlätta arbetet för inredningsprofessionella.


Möt Alvar - din nya AI-assistent för tapetsökning


Vi är glada att presentera Alvar, vår intelligenta AI-assistent som utnyttjar Google Vision. När du hittar en tapet som du eller din kund gillar på vår webbplats, kan Alvar hjälpa till att hitta liknande tapeter till andra rum, med hänsyn till färgschemat, mönstret och temat. Upptäck Alvars kapabiliteter och hitta de perfekta tapeterna ännu enklare!

 


 Låt oss hitta det perfekta paret till din miljö

Pröva vår nya bildsökfunktion där du kan ladda upp en bild du har tagit eller hittat på nätet. Vår nya funktion hittar snabbt matchande produkter. Detta är ett utmärkt sätt att hitta de produkter dina kunder letar efter. Använd bildsökfunktionen när du planerar olika inredningsprojekt, vare sig det gäller ett enskilt rum eller ett helt hem.

 


Tapeter för offentliga utrymmen


Vi erbjuder ett brett sortiment av tapeter för offentliga utrymmen, designade för att uppfylla kraven på säkerhet och estetik. Vi har samlat alla offentliga tapeter i en egen kategori för att underlätta för proffsen. Alla våra offentliga tapeter är brandklassade B-s1, d0 och erbjuder unika och hållbara egenskaper som passar perfekt för offentliga utrymmen. Kontakta oss för mer information om våra tapeter och deras unika egenskaper, vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta