Aveo – Upplev inredning med alla sinnen

Aveo är mer än bara en webbshop – vi är din personliga portal till en värld av inredning, fylld med passion och en strävan efter enastående service. Vi är här för att svara på alla dina inredningsfrågor, oavsett hur små de kan vara, och är alltid redo att hjälpa till med snabba, noggranna svar.

Snart 20 år i inredningsbranchen

Vi startade Aveo 2006 i Vasa, Finland, med ett fokus på inredningsplanering och en stark dragningskraft mot ändamålsenlig, trendig inredning i alla miljöer. Namnet Aveo betyder "något att längta till", och det är exakt vad vi strävar efter att skapa. En stämning kan vara svår att realisera, men med Aveo gör vi det osynliga synligt och hjälper dina önskemål att ta form.

Idag är vårt främsta fokus på webbhandel, med ambitionen att bli ledande inom tapetförsäljning på den nordiska marknaden. Vi specialiserar oss på att skapa kreativa, inlärningsfrämjande och koncentrationshöjande miljöer inom inredningsplanering. Vi erbjuder personlig service till våra kunder genom tapet- och färgkonsultationer, där vi i lugn och ro kan gå igenom tapetprover och gemensamt hitta de bästa lösningarna för ditt hem.

 

Aveo finns i den lilla vackra byn Komossa i Finland

Aveo är baserat i den pittoreska byn Komossa i Vörå, där också ägaren Anna Häggblom bor. Trots byns lilla storlek – Komossa har bara omkring 140 invånare – ligger den bara inom en timmes räckhåll från Vasa eller Seinäjoki. Aveo är stolt över att vara den största arbetsgivaren i byn, och ger jobb till mellan 4 och 6 personer på heltid och deltid.

Välkommen till Aveo - din guide till en värld av inspirerande tapeter, inredning och exceptionell service. Vi är här för att hjälpa dig att skapa miljöer att längta till.