Älskar du att dela ditt liv och dina upplevelser med andra?

Har du en passion för att skapa engagerande innehåll och ett starkt följe på sociala medier? Om svaret är ja, vill vi gärna höra från dig!

På Aveo sätter vi ett stort värde på samarbeten med influencers på Instagram, Facebook och bloggar. Vi har för närvarande en speciell öppning för influencers baserade i Sverige.

Om du har en publik på över 25 000 följare på Instagram, kan vi diskutera möjligheter till betalt samarbete. Men oroa dig inte om du är under den siffran – vi skulle fortfarande älska att höra från dig! Vi är öppna för att utbyta våra produkter och tjänster mot ditt engagerande innehåll.

Bli en del av vår gemenskap

Som en del av AveoHome-familjen skulle vi gärna se dig dela din kärlek till våra produkter flitigt på sociala medier. Glöm inte att tagga oss med #aveohome och @aveohome.se. Som en bonus, vi skulle verkligen uppskatta om vi kunde använda någon eller några av dina fantastiska bilder (enligt överenskommelse) på vår webbshop och sociala medier.

Känner du att detta kan vara något för dig? Perfekt! Skicka oss ett mail på info@aveohome.se. Berätta lite om dig själv, vad du är passionerad för och hur stor din följarskara eller läsarskara är. Och glöm inte att inkludera länkar till dina kanaler så att vi kan få en känsla för ditt arbete!

Kom ihåg, vi väljer noggrant ut vilka influencers vi samarbetar med för att säkerställa att vi är en perfekt match. Vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till AveoHome-teamet!

Visa oss din stil med #yesaveo!

Tagga dina bilder med #yesaveo och inspirera oss alla med ditt unika heminredning! Vi är alltid glada att se hur du gör ditt hem unikt med våra produkter från Aveo, och vi älskar att se dem glänsa i ditt hem. Vi ber om tillåtelse att då och då få dela dessa bilder i våra egna kanaler. Bilderna används huvudsakligen på Instagram och Facebook, men vi delar dem också på vår webbshop i samband med våra produkter.

 

När du använder hashtagen #yesaveo, accepterar du följande villkor:

Du ger Aveo AB (organisationsnummer 2026929-3), en icke-exklusiv, royaltyfri, global licens att använda alla bilder du taggar med #yesaveo ("bilderna") i företagets egna marknadsförings- och/eller reklamkanaler. Detta inkluderar gallerier på vår webbplats, webbshop, nyhetsbrev, kataloger, e-post och andra kommunikationsmedel till kunder och andra marknadsföringssammanhang.

Du intygar och garanterar att 1) du äger alla rättigheter till dina bilder, 2) du har fått tillstånd från alla personer i bilderna att överföra rättigheterna till Aveo Ab Oy, och 3) användningen av bilderna i Aveos verksamhet inte kommer att kränka tredje parts rättigheter eller bryta mot någon lag.

Du befriar Aveo från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder och för immateriella rättigheter kopplade till dem i samband med de användningsområden som beskrivs ovan. Du befriar och accepterar att hålla Aveo och alla personer som agerar för Aveos räkning skadeslösa för alla anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett typ, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Om du har några frågor om sekretess och dataskydd, tveka inte att kontakta oss på info@aveohome.se.