Beställning av produkter 

Beställning sker genom nätbutikens köpkorg och blir efter betalning genast bekräftad till given e-postadress. Minimibeställningsmängden är 10 kronor. 

Beställning på offertförfrågan görs först när offerten har godkänts av kunden. Kunden kan följa upp offertförfrågan, sköta all kommunikation gällande denna, samt godkänna offerten direkt i webbshopen genom att vara inloggad.  

Obs! Om du bor på Åland, skicka din beställning till shop@aveo.fi, för att få en faktura utan moms på varorna.

Priser 

Samtliga priser är i kronor och inkluderar gällande moms (25%). En leveransavgift på omkring 10 kronor tillkommer varje beställning gjord via Aveo webbshop. När totala beloppet på beställningen överstiger 1500 kronor, är frakten fri. 

Vid uppenbara mänskliga fel i inmatningen av priser och texter i webbshoppen, förbehåller vi oss rätten att göra korrigeringar och informera kunden före leverans.  

Betalning

Vid beställning av varor via köpkorgen i nätbutiken, sker betalningen genast genom Klarnas betalningstjänst. Klarnas betalningstjänst är ett tryggt och snabbt sätt att genomföra beställningen och fungerar med alla bankers betalsystem på internet.

Offerter

Vid offertförfrågan görs beställningen genast när betalningen är genomförd. För att påskynda beställningen, kan man skicka en kopia på gjord transaktion per e-mail till shop@aveo.fi. Obetald beställning är i kraft en vecka från beställningsdagen.

Fakturering 

Vid behov öppnar Aveo kundkonto för fakturering enligt kundens önskemål. Ta kontakt med oss per mejl eller telefon för att öppna ett konto. Om du har företag och Företagsnummer kan du beställa mot faktura direkt i kassan.

Beställningsinformationen lagras elektroniskt

För att spara kostnader och miljön kommer det ingen forsedel med i paketet.

Vi sparar alla beställningsuppgifter i vårt system. Vi rekommenderar våra kunder att skapa ett konto för att enkelt komma åt egna uppgifter. 

Materialprover

Tapetproverna vi skickar hem till dig är oftast ungefär i A4-storlek, men ibland A5 eller smala remsor. Kalklitirs färgprover är ungefär 7x10 cm stora och handgjorda. Vi skickar materialproverna till dig som vanliga brev på posten, eller som småpaket om du vill kunna följa din leverans. Välj önskat fraktalternativ i kassan.