Tapetprover

Få en verklig känsla för din framtida inredning med våra A4-storleks tapetprover. Några tapetföretag kan erbjuda alternativa storlekar, som A5 eller smala remsor, men generellt är tapetproverna i A4-format för att ge en äkta representation av tapetens storlek, mönster och färg.

För att hjälpa dig att visualisera det breda spektrumet av mönster och färger erbjuder vi muraltapeter i A3-storlek. Observera dock att dessa tapetprover ibland kan vara nerskalade för att visa en mer omfattande vy av designen.

Leverans av tapetprover

Vi strävar efter att leverera hela din beställning på en gång. Om ett särskilt tapetprov i din beställning har en förlängd leveranstid, kan vi dock välja att skicka resten av dina tapetprover tidigare. Med vårt engagemang för snabb leverans och kundtillfredsställelse, gör vi det enkelt att hitta de perfekta tapeterna för ditt hem.

Upptäck din inredningspotential idag med vårt omfattande utbud av tapetprover, utformade för att passa alla stilar och preferenser.

Ett av Nordens största lager för tapetprovbitar

Hos oss hittar du ett av Nordens största lager av tapetprover, tio tusentals provbitar i lager för omgående leverans. Oavsett om du letar efter klassiska mönster, moderna uttryck eller något däremellan, har vi ett brett utbud som gör det enkelt att hitta just den tapet som passar ditt hem. Med vårt omfattande sortiment, kan du utforska och experimentera med olika stilar och färger för att skapa det perfekta uttrycket för ditt utrymme.

 

Välkommen att botanisera in i vårt stora urval och upptäcka dina favoriter!