coleson

Cole & Son

Sedan 1875 har Cole & Son varit i framkant när det gäller att skapa tapeter som inte bara dekorerar väggar, utan också berättar historier, inspirerar och för med sig en magisk atmosfär till varje rum.
Cole & Son-tapeterna är kända för sin unika stil och kvalitet, som bygger på århundraden av ackumulerad kunskap och traditionella tillverkningsmetoder. Vare sig det handlar om att dekorera historiska byggnader som Buckingham Palace eller att inreda ett modernt hem, erbjuder Cole & Son älskade mönster som Woods björktapeten, Cow Parsley och Palm Leaves, som väcker liv i utrymmet.
Cole & Son-tapeterna är mer än bara väggklädsel; de är konstverk som tillför djup, färg och karaktär till varje utrymme. Bjud in historia och konst till ditt hem genom att välja en Cole & Son-tapet från Aveos webbutik. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta tapeten som berättar din egen historia på dina väggar.

208 Produkter
/9

Cole & Son

Företaget grundades av John Perry i norra London 1875. Han  öppnade en tapetfabrik 1883. Perrys företag köptes upp av AP Cole och företaget Cole & Son 1941. PÅ 1950-1960-talen skapades några av de mest kända mönstren, såsom Woods och Palm Leaves - snygga och säljande tapeter än idag.

Cole & Son har passion för design av hög kvalitet. Cole & Son har bland annat samarbetat med italienska Fornasetti och sydafrikanska Ardmore Ceramic Art.