ferm living

Ferm Living

Från Ferm Living kommer många älskade favoriter såsom tapeten Half Moon Black och balkong- och förvaringslådan Plant Box. Ferm Living är ett danskt företag med snygga och moderna inredningsprodukter i alla kategorier för barn och vuxna.

339 Produkter
/15

Ferm Living

Ferm Living grundades 2005 av Trine Andersen när hon inte hittade någon tapet hon gillade, så hon beslöt att skapa egna mönster. I dag har Ferm Living vuxit till ett av de största danska designföretagen. Ambitionen är att inspirera människor att skapa hem att trivas i och känna sig bekväma i.

"Ett hem är trots allt mycket mer än en samling vackra föremål - det är platsen där livet händer", säger Trine Andersen. 

Ferm Living har sin bas i Köpenhamn men samarbetar med hantverkare över hela världen. Ferm Living vill ta ansvar för miljön genom tillverkning med etiska och hållbara metoder. För varje ny säsongskollektion målet att öka graden av hållbara material, och miljötänket är starkt närvarande redan i designprocessen. Bland annat tillverkar Ferm Living en del av sina produkter av återanvända plastflaskor.