marimekko

Marimekko tapeter

Marimekko är ett finländskt designföretag som känns igen genom sina unika mönster och starka färger. Marimekkos grafiska designtapeter är tidlösa klassiker, där man hittar kända mönster så som Räsymatto, Bottna, Kippis, Iltavilli och Unikko. Hitta den perfekta Marimekko tapeten till ditt hem!

36 Produkter
/2

Marimekko tapeter

Marimekko tapeter – Ikonisk finsk design på dina väggar

Marimekko har trollbundit både finska och internationella hem med sin unika stil i årtionden. Märkets distinkta och personliga mönster har överförts från generation till generation, och nu kan du ta med detta arv hem till dig genom Marimekkos tapeter. Förnya ditt hem på ett ögonblick med Marimekkos fantastiska tapetkollektion, där det finns något för alla. Utforska vårt breda sortiment och köp de fantastiska Marimekko tapeterna från Aveo.

Marimekko – Design som består genom tiden

Grundat år 1951 har Marimekko från början varit en pionjär inom finsk design. Företaget, som grundades av Armi Ratia, är känt för sina djärva och färgstarka mönster skapade av designers som Maija Isola. Marimekkos designfilosofi kombinerar skickligt mode, accessoarer och heminredning, och erbjuder produkter som tillför personlighet och tidlös skönhet till vardagen. Kvalitet är hörnstenen i Marimekkos produkter, vilket också syns i det breda sortimentet av heminredningsprodukter. Från Aveo kan du beställa Marimekkos kvalitetstapeter som för med sig glädje och färg varje dag.

Tapet – Skapa en personlig atmosfär i ditt hem

Marimekkos tapetsortiment erbjuder både mjuka och kraftfulla alternativ som transformerar utrymmets utseende i ett nafs och för in nytt liv i varje rum. Dessa tapeters mångsidighet möjliggör användning som heltäckande lösningar eller som slående accentväggar som fångar ögat och skapar en stark visuell effekt. Marimekkos livfulla mönster och rika färger ger rummet en ny dimension, gör det personligt och inbjudande.

Marimekkos karaktäristiska stil kombinerar traditionell finsk design med innovativa och djärva mönster, vilket gör varje tapetrulle till ett konstverk på din vägg. Vare sig det är vardagsrummet, sovrummet eller till och med arbetsrummet, skapar Marimekkos tapet den rätta och personliga atmosfären i rummet.

Förutom sin praktiska användning är Marimekkos tapeter även hållbara och enkla att installera, vilket gör dem till ett utmärkt val för såväl renoveringsprojekt som nya utrymmen. Genom att välja Marimekko, väljer du en tapet som består genom tiden både stiligt och strukturellt.